Sunday, January 9, 2011

DINNER DI RESTORAN TASIK IMPIAN @ BANGI

Emm... ni gambar jumaat lepas, aqu x sempat nk letak n3 semalam bz sangat kat umah, malam tu mmg rezeki kami murah tul sbb kawan en somi nk manjer, tq bro & sis dinner tu mmg luvly sedap sangat... kalau korang yg duk kat sekitar area semenyih, kajang,bangi dengkil mmg tahulah tempat ni. Kawasan dia mmg terceruk tapi happening beb best sangat meriah nak2 malam minggu.. ikan bakar dia sedap, makan pun not bad sedap harga boleh kiralah murah lagi kalau nk dibandingkan dgn kat tanjung gile aka muara.. insyallah kalau dimurahkan rezeki nak ajak all family aku datang makan kat sini.. kadang2 kena gak tukar angin dan selera kan kita cuba lak tempat baru...
gambar banyak yg tak best tapi bolehlah buat tatapan korang kan.. tak delah bosan sangat... anyway happy viewving semua to all of u yg sudi singgah... lain kali jangan serik lagi yer nak skodeng blog AQU ni...


siap ada stage lagi untuk sapa2 kaki karok, terasa mcm tgk konsert artis plak

ni group motor dr gombak datang lepak2 kat sini

sementara tunggu en somi memasing habis makan kami pun layan "artis jemputan" berkarok, sampai terbahak2 gaklah kami gelak apa kes picing aotlah makcik

ya allah kalau kaki meratah mmg drg ni dapat tempat pertama aku rasa....

aduihhh apa lagilah pap ni membebal ni cepatlah balik abg dh ngantuk ni..


my princess sempat lagi berposink... tempat ni cantik sbb tasik dia keliling restoran, kalau ptg2 ni mmg nice view tasik ni...

ok mommy 123 peace

nice view...

ala kelabur plak camera ni wat hal plak...

adik ni suara dia mmg sedap... gerek sehhh

pentas kelabu asap, dia dah buat hal dh....

tempat order western food

ala... sian princess keletihan coz siang tadi dia g school pagi ptg... sampai xlarat sangat dh tu

VVIP DH MALI....HELLO TASIK IMPIAN IM COMING

anak bujang den yg hensem... hensem ker???

En somi emmm rokok tak tggl tu...menci i tau
hai... jom g dinner.... mommy mata grey
Tempat posink: Restoran Tasik Impian, bangi
Date: 07hb Jan 2011

2 comments:

zuera said...

boleh tau tak kat mana lokasi sebenar ?

Liena's said...

kat bangi lepas pusat atom tu kalau x salah cuba tgk kat google nak cakap pun susah...